До края на седмицата трябва да е готова психиатричната експертиза,

...
До края на седмицата трябва да е готова психиатричната експертиза,
Коментари Харесай

Психиатри казват до дни вменяема ли е майката, убила двете си деца в Сандански

До края на седмицата би трябвало да е подготвена психиатричната експертиза, която ще покаже дали 32-годишната Кристина Дунчева от Сандански, заклала двете си деца, ще остане в ареста или ще бъде преместена в психиатрична клиника.Това стана ясно по време на съвещанието на Районния съд в Сандански по делото за домашно принуждение, заведено от младата жена против бащата на децата й Георги Трайков.

Делото бе отсрочено за 12 януари.

Магистратите постановиха да бъдат разпитани двамата служители на реда, отзовали се на сигнал на тел. 112 за домашно принуждение в дома на фамилията. Освен това съгласно районните съдии има потребност от събиране на още доказателства и разпити на очевидци.

В момента 32-годишната Кристина е в следствения арест на Благоевград. В исковата си молба до съда майката е описала ужаса, в който е живяла:

" Поради утежняване на връзките към мен и децата, непрекъснатия физически и душевен тормоз по отношение на мен, ПРЕД ДЕЦАТА НИ,.. след серия обидни квалификации по мой адрес, физическа експанзия изразяваща се в мощно и мъчително дърпане на ушите ми, закани за физическо заличаване с думите " Ще те унищожа и теб и цялото ти семейство ", ще те накарам да се самоубиеш ", ще те изкарам луда и ще ти взема децата и заканата му да ме изхвърли през терасата... бях принудена на 5 октомври да напусна с децата... "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР