До края на седмицата ще приключи обновяването на АМ „Хемус“

...
До края на седмицата ще приключи обновяването на АМ „Хемус“
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на платното за Бургас на АМ „Черно море“

До края на седмицата ще завърши обновяването на Автомагистрала „ Хемус “ при Девня

Завърши ремонтът на 6 км от платното в посока Бургас на Автомагистрала „ Черно море “, който започва на 26 юни т. година В края на предходната година бяха ремонтирани 2 км от платното за Бургас и с изпълнените в този момент строителни работи са актуализирани общо 8 км от автомагистралата.

Напредва главният ремонт на виадукт „ Звездица “ на Автомагистрала „ Черно море “. Трафикът на всички коли се реализира в двете посоки в платното за Варна. През август т. година няма да се правят ремонтни работи на оборудването, с цел да не се затруднява трафикът през дейния туристически сезон. Те ще бъдат възобновени през есента.

Очаква се до края на седмицата да завърши ремонтът на 4-километровата права от платното за Варна на Автомагистрала „ Хемус “. Ремонтните действия на два сектора от Автомагистрала „ Хемус “ в региона на Девня и в региона на Невша започнаха в края на месец май т. година От пътноподдържащото сдружение АПИ изиска да работи оптимално мобилизирано, с цел да може плануваните действия да завършат преди началото на дейния туристически сезон.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР