До края на седмицата ще имаме отговор за втората доза

...
До края на седмицата ще имаме отговор за втората доза
Коментари Харесай

Здравният министър: До края на седмицата ще имаме отговор за втората доза с „АстраЗенека“

До края на седмицата ще имаме отговор за втората доза с „ АстраЗенека “, сподели в предаването „ Лице в лице “ здравният министър Костадин Ангелов.

„ Ще дадем явен отговор на въпроса дали могат да си поставят втората доза, тъй като има и такива, които имат вяра в тази ваксина и желаят втората им доза да е с нея. Има и такива, които изрично е желаят да си я слагат. На тези хора би трябвало да дадем експертно мнение “, изясни Ангелов.

Той посочи, че този отговор ще бъде стъпил единствено на научните обстоятелства и доказателства, както и на мнението на специалисти.

„ Осъзнавам на какво са подложени българските жители. Информацията е разнородна, идва от доста места, като огромна част от тях са непроверени. Хората са комплицирани и изплашени и нашите специалисти ще дадат отговор в период и ще осведомяваме обществото допустимо най-скоро “, сподели още Ангелов.

По думите му постоянно би трябвало да има проект Б. Ако съперникът е коронавирусът, би трябвало да можеш да предвиждаш всички ходове и да взимаш различни решения, добави Ангелов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР