До края на седмицата ще бъде пуснато движението в ремонтирания

...
До края на седмицата ще бъде пуснато движението в ремонтирания
Коментари Харесай

Ремонтите дейности на жълтите павета приключват до края на седмицата

До края на седмицата ще бъде пуснато придвижването в ремонтирания сектор от жълтите павета сред бул. " Васил Левски " и преди кръстовището с ул. " 15-ти ноември ".

Пренареждането в дейните ленти за придвижване към този момент е завършено. Довършителни действия има при връзката с ул. " 15-ти ноември ". Пътната маркировка е положена на 90%.



По мотив на фотосите, предизвикали интерес в обществените мрежи на павета със остаряла бяла маркировка по тях, Ангел Джоргов съобщи, че към този момент са почистени. Той посочи, че, с цел да не се поврежда структурата на паветата са измити. По някои от тях има следи от битуми, от катрани, които съвсем не могат да бъдат отстранени, защото по-сериозна физическа интервенция ще повреди паветата.

Ако се появяват недостатъци след време, те ще бъдат отстранени от компанията реализатор на ремонта, увери Джоргов. Гаранционният период е 8 години. Заместник-кметът напомни, че паветата бяха подредени по нова технология, която може да бъде употребена при бъдещи поправки на останалите сектори от жълтите павета. Тази зона беше в най-лошо положение, имаше и доста счупени павета, добави Джоргов.



Ремонтът на жълтите павета през това лято се наложи, защото малко след края на ремонтните действия през предходната година сектори от жълтите павета се разместиха.








Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР