До края на седмицата ще бъде пуснато движението в ремонтирания

...
До края на седмицата ще бъде пуснато движението в ремонтирания
Коментари Харесай

Какво е състоянието на жълтите павета в края на ремонта

До края на седмицата ще бъде пуснато придвижването в ремонтирания сектор от жълтите павета сред бул. " Васил Левски " и преди кръстовището с ул. " 15-ти ноември ". Това заяви пред публицисти зам.-кметът по строителството на Столичната община Ангел Джоргов, който направи инспекция на довършителните работи.

Пренареждането в дейните ленти за придвижване към този момент е завършено. Довършителни действия има при връзката с ул. " 15-ти ноември ", сподели зам.-кметът. На 90 % е положена пътната маркировка, заяви той.



По мотив на фотосите, появили се в обществените мрежи на павета със остаряла бяла маркировка по тях, Ангел Джоргов сподели, че те към този момент са почистени. Нашата концепция е да не се повреждат паветата, измити са. По някои от паветата има следи от битуми, от катрани, които съвсем не могат да бъдат отстранени, защото по-сериозна физическа интервенция ще повреди паветата.

Ако се появяват недостатъци след време, те ще бъдат отстранени от компанията реализатор на ремонта, увери Джоргов. Гаранционният период е 8 години. Зам.-кметът напомни, че паветата бяха подредени по нова технология, която може да бъде употребена при бъдещи поправки на останалите сектори от жълтите павета. Тази зона беше в най-лошо положение, имаше и доста счупени павета, напомни Джоргов.



Ремонтът на жълтите павета през това лято се наложи, защото малко след края на ремонтните действия през предходната година сектори от жълтите павета се разместиха.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР