До края на ноември в онлайн магазина и в цялата

...
До края на ноември в онлайн магазина и в цялата
Коментари Харесай

Оранжеви седмици с отстъпки във VIVACOM |

До края на ноември в онлайн магазина и в цялата комерсиална мрежа на VIVACOM клиентите могат да се възползват от над 100 устройства на специфични по-ниски цени.

В оранжевите седмици са включени разнородни модели от другите категории – смарт телефони, смарт часовници, смарт аксесоари, таблети и смарт устройства с атрактивни отстъпки, както и други специфични оферти. 

Промоционалните цени са годни при подписване на нов контракт или възобновяване на настоящ, или закупуване на устройството в брой или на погашение.

Клиентите избрали да зарадват себе си или околните си със смарт телефон от VIVACOM се възползват освен от отстъпка на устройството, само че и получават Smart проект с до 10 пъти повече мегабайти за първата година. Част от смарт телефоните включени в оранжевите седмици са Samsung Galaxy Z Fold 2, Xiaomi Mi 10, Huawei Mate XS, Huawei P40 lite, Sony Xperia 10 II, Motorola Edge+, REALME C3, Nokia 2.4 и други

От таблетите с отстъпка в магазините и онлайн на уеб страницата могат да бъдат закупени Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab A7, LENOVO YOGA SMART TAB, Prestigio Q Pro 8 и други в композиция с проект и-Traffic с до 10 пъти повече МВ за свободно сърфиране в интернет през цялата първа година.

В оранжевите седмици е включено и огромно многообразие от смарт часовници, безжични слушалки и колони, външни акумулатори и други смарт и обичайни аксесоари.

Повече информация за устройствата част от оранжевите седмици можете да намерите в магазините на VIVACOM в цялата страна и в онлайн магазина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР