До края на месеца се очакват трансфери в трите водещи

...
До края на месеца се очакват трансфери в трите водещи
Коментари Харесай

До дни трансфери в Лудогорец, ЦСКА-София и Левски! Има силен интерес към Неделев

До края на месеца се чакат прехвърляния в трите водещи български клуба - Лудогорец, ЦСКА-София и Левски. Това съобщи футболният управител Николай Жейнов в токшоуто " От дузпа в тъч " по Sportal TV . Той добави, че има сериозен интерес към звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

" Ще има входящи прехвърляния в Лудогорец, ЦСКА и Левски до затварянето на трансферния прозорец. Ще бъде забавно. Казвам го и като човек, който ще взе участие в някои от прехвърлянията, и като човек от сектора. Трансферът на Кирил Десподов в Каляри е успешен. По-добре ли щеше да бъде да отиде във водещ тим от Серия " А ", само че да бъде запаса? Понякога огромните клубове работят на трансферния пазар посредством по-малки. Ако Интер беше изискал Десподов, цената нямаше да е четири милиона, а четиринайсет.

Тодор Неделев е футболист, който заслужава трансфер в чужбина и мисля, че ще реализира. Разбира се, значимо е да съвпаднат желанията на Ботев и Неделев. Има интерес към играча. Дали е европейски клуб, или става дума за Азия? Да кажем, че е от Евразия. Очаквам неотдавнашен трансфер на българин в Скандинавия ", сподели известният импресарио в " От дузпа в тъч ". Той добави, че е зачеркнал притежателя на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски с " черния флумастер ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР