До края на месеца потребителите могат да спечелят страхотни нови

...
До края на месеца потребителите могат да спечелят страхотни нови
Коментари Харесай

„Yettel колело на изненадите“ крие уикенд за двама в Банско през август

До края на месеца потребителите могат да завоюват страхотни нови изненади, в случай че платят сметка или презаредят предплатен номер през мобилното приложение на Yettel

През целия месец август клиентите на Yettel ще имат опцията да завоюват страхотни изненади при заплащане на сметката си или при презареждане с дебитна или кредитна карта през мобилното приложение на оператора. Те ще могат да завъртят „ Yettel колело на изненадите “ след заплащане и избор на бутон „ Вземи изненада тук “ и незабавно да схванат дали печелят някоя от летните изненади, измежду които разнообразни отстъпки, безвъзмездни пакети MB и даже присъединяване в лотария за уикенд за двама в планината.

Всички клиенти на абонаментни проекти и предплатени услуги, които са заплатили сметката си или са презаредили сума по предплатения си номер с банкова карта, могат да се включат в играта. Те имат опцията да опитат шанса си до пет пъти за целия месец при всяко заплащане или презареждане, като изберат бутон „ Вземи изненада тук “ след сполучливо осъществено заплащане. Една от най-желаните награди през август е уикенд за двама в хотел „ Св. Иван Рилски “ в Банско, само че опциите за облага не свършват дотук.

При завъртане на колелото потребителите на приложението могат да сграбчен специфичен промокод за отстъпка при извършване на покупки в електронния магазин на Yettel. Сред премиите са и 20% отстъпка за SAMSUNG Galaxy A13 128GB и XIAOMI Redmi 10C 64GB, които със своите 50 MP камери ще запечатат всеки летен спомен с кристално качество. Същата отстъпка ги чака и за разнородни мобилни аксесоари. Едно завъртане на Yettel колело на изненадите може да донесе и промокод за 15% понижение за работливия домакински асистент XIAOMI Mi Robot Vacuum Mop 2. За минути той може да почисти всяко пространство, а потребителят има опция да го ръководи отдалечено от всяка точка, на която се намира. Заплатилите своята сметка през мобилното приложение могат да завоюват и 10% понижение за безжичните слушалки Apple Airpods 3rd generation, с които обичаната им музика да е постоянно с тях.

Приложението Yettel Bulgaria дава доста благоприятни условия на потребителите да ръководят елементарно и комфортно своите мобилни услуги. Те могат когато и да е да наблюдават разноските си, оставащите МB интернет, да заплащат сметките си, както и да получават най-актуалните предложения и вести, до момента в който се забавляват и печелят награди с „ Yettel колело на изненадите “.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР