До края на месеца експертите в градска мобилност трябва да

...
До края на месеца експертите в градска мобилност трябва да
Коментари Харесай

Зам.-кмет на София: До края на месеца рашаваме за вдигането на цената за паркиране в зоните

До края на месеца специалистите в градска подвижност би трябвало да имат данните, които да бъдат разисквани в общинския съвет и да се вземе решение за повишението на цената за паркиране в синя и зелена зона, както и за удължаването на часовете.
Това зави зам.-кмета по превоза на София Кристиян Кръстев в предаването " Лице в лице " по бТ.

Когато зоните се запълват с над 95 % в пиковите часове, това води до логиката зоната да бъде увеличена като цена. Хората, които живеят в тези зони желаят да бъдат нараснали цените, съобщи още зам.-кметът. По думите му концепцията е да се увеличи цената на час, а не за живущите в регионите.

Относно дезинфекцията на столичния превоз и ограниченията против коронавирсът Кръстев увери, че градския превоз на столицата се дезинфекцира още преди да бъдат регистрирани случаи в страната ни. Всяко транспортно средство, което стигне до хранилище се дезинфекцира, с цел да има цикличност на ограниченията, както и наложителна стерилизация се прави вечер, изясни още общинарят.

По думите му хората не престават да употребяват градския превоз, само че би трябвало да бъдем доста спокойни, с цел да се оправим с тази обстановка. Кръстев предложи да се носят маски, а когато хората нямат да употребяват шалове, тъй като с изключение на ковид има и различен вид вирус, тъй че предварителната защита е от голяма важност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР