До края на месец ноември ще приключат основните дейности по

...
До края на месец ноември ще приключат основните дейности по
Коментари Харесай

Фандъкова: До края на месец ноември ще приключат големите ремонти в столицата


До края на месец ноември ще приключат главните действия по огромните инфраструктурни обекти, това сподели кмета на София Йорданка Фандъкова при инспекция на ремонта при ул. „ Тодор Каблешков “. До 20-ти ноември се чака да бъде пуснато придвижването в ремонтираната част на ул. „ Тодор Каблешков “ в сектора от бул. „ Братя Бъкстон “ до Кауфланд. В ремонтирания сектор се прави уголемение, като пътят е четири лентов с построени тротоари и осветяване. Извършена е промяна на реката и е построено мостово оборудване.

Предвиден за ремонт е и секторът от Кауфланд до бул. „ Цар Борис III “, който ще бъде осъществен през идващото лято. До 20-ти ноември ще бъде приключен и последният сектор от бул. „ Дондуков “, като придвижването ще бъде освободено. До края на идната седмица ще бъде пуснато и придвижването при бул. „ Монтевидео “ в сектора до Нов български университет, като последният сектор от цялостния ремонт ще бъде приключен до края на месец ноември.

Кметът на София напомни, че компании с прекъснати контракти, заради некачествено осъществяване на работата, няма да бъдат допускани до присъединяване в търгове за идни инфраструктурни планове. За идната година са планувани за ремонт бул. „ Граф Игнатиев “, бул. „ Скобелев “ в сектора от новия съд до НДК, където е планувано пренасяне на трамвайна линия. Реконструкция на трамвайни линии предстоят и по бул. „ Цар Борис III “ и ул. „ Каменоделска “, по които планове на този стадий текат публични поръчки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР