До края на годината се очаква китайската компания OnePlus да

...
До края на годината се очаква китайската компания OnePlus да
Коментари Харесай

Реални снимки на работещ OnePlus 5T

До края на годината се чака китайската компания OnePlus да показа своя флагмански смарт телефон с безрамков OLED екран, най-съвременен хардуер и двойна съществена камера. След многочислените приключвания на информация в Мрежата най-сетне се появи действителна снимка, а не компютърен рендер на устройството.
От постъпилата до момента информация знаем, че основната специфичност на OnePlus 5 е безрамковият екран. Снимката демонстрира, че смарт телефонът въпреки всичко има напълно тесни рамки в профил и дребни отстъпи от горната страна и изпод. Използвана е технологията Optic AMOLED , предлагащи превъзходни ъгли на виждане, висока бляскавост и ниска консумация на електрическа сила. Информацията от екрана може да се чете даже на ярка слънчева светлина.



Известният блогър Евън Блас единствено преди няколко часа заяви, че OnePlus 5T ще бъде публично показан до края на годината, само че не по-рано от 20 ноември. Няма аргументи да не му имаме вяра, тъй като до момента не е сбъркал нито един път.



Според оповестената до момента информация от магазина OppoMart и бенчмарка AuTuTu, смарт телефонът OnePlus 5T ще има 6″ екран с резолюция 2160х1080 пиксела, ще се базира на топ-процесора Qualcomm Snapdragon 835 с периодичност 2,45 GHz и ще има двойна 20 МР съществена камера и 20 МР предна камера, 6/8 GB RAM и 64/128 GB сторидж.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР