До Коледа остават десетина дни, а до старта на коледните

...
До Коледа остават десетина дни, а до старта на коледните
Коментари Харесай

Коледният дух в "На Кафе": Как се готвят лицата на предаването за предстоящите празници?

До Коледа остават десетина дни, а до старта на коледните празници - даже и по-малко. Подготовката за празника обаче е това, което оказва помощ за съществуването на така наречен коледен дух. Какво ще подарим, къде ще посрещнем празника, какво ще е менюто, по какъв начин ще се облечем... Е, от време на време даже и това не оказва помощ на този коледен дух да влезе в нас. 

Влязохме в Instagram и взехме решение да проверим по какъв начин стои въпросът с лицата от " На Кафе " - едно предаване, които напоследък ни приготвя интензивно за празничния сезон. Е, има ли коледен дух при тях?

Виж още: 2020 година не е била пропиляна за тях! Звездите, които са спечелили най-вече

Гала

Няма по какъв начин да не стартираме с водещата на предаването. Оказва се, че макар че в предаването към този момент ни показа супер хрумвания за коледно въодушевление, при нея коледният дух го няма. " Вече изядох половината декорация на елхата призовавайки го с коледни аромати, кравайчета, меденки...нищо! Сега ще опитвам с греяно вино ", майтапи се тя.

Георги Блажев

Ако не го следвате в Instagram, обезателно поправете тази неточност! Панелистът в " На Кафе " оказва помощ на коледния дух тази година, като всяка вечер показва по една обичайната приказка в мего казано занимателен жанр. Дали коледният дух се е вселил в него? Както би споделил Азис, сигурни сме на един милиард %!

Виж още: Българските звезди, които получиха международно самопризнание от огромните в шоубизнеса

Светлана Илиева

Шеф готвачът на предаването може да накара всяко осезание да чества свсяка своя манджа. Въпреки че показва значително предписания в " На Кафе ", Светлана разгласява рецепта за истински коледни сладки. И сме сигурни, че единствено прочитайки съставките за тях, ще ви " замирише " на Коледа!

Никол Станкулова

На чаровната панелистка и синоптичка на NOVA ѝ трябваше единствено да мине Никулден, с цел да се настрои публично на коледна вълна. Преди дни пък се похвали, че към този момент е в коледно въодушевление.

Изображение: https://www.instagram.com/gala_na_kafe/
https://www.instagram.com/nstankulova/
https://www.instagram.com/georgi_blazhev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР