До Коледа остават броени дни и всеки геймър очаква своите

...
До Коледа остават броени дни и всеки геймър очаква своите
Коментари Харесай

Вземете безплатно Wolfenstein: The New Order от магазина на Epic

До Коледа остават броени дни и всеки геймър чака своите дарове. Освен огромните понижения в редица магазини за видеоигри, Epic Games Store провежда към този момент постоянната празнична акция, в която в продължение на две седмици раздават гратис игри. От през вчерашния ден до след броени часове изтича, което е очарователния шутър Wolfenstein: The New Order.

Играта на MachineGames се явява седмото независимо заглавие от именитата поредност за Би Джей и първата част от възраждането ѝ през 2014. Играта получи голям брой награди и номинации, включително и за най-хубава игра на годината и най-хубав шутър. Нейният триумф докара до появяването на експанжъна The Old Blood, до продължението ѝ The New Colssus, както и до странични планове, като Yoingblood и Cyberpilot.

Wolfenstein: The New Order се отличава с присъщия за сериите комизъм и история, както и с чудесните си шутър механики, които направиха от играта финансов шлагер за MachineGames и Bethesda.

„ Интензивна, кинематографски снимана и модифицирана в зашеметяващи детайлности посредством енджина на id Software, id Tech, Wolfenstein изпраща играещите на едно странствуване из цяла Европа на една персонална задача да съборите военната машина на нацистите. С помощта на дребна група от борци от съпротивата, би трябвало да се промъкнете в най-охраняваните им обекти, да се сражавате с легиони високотехнологични бойци и поемете контрола над супер-оръжието, чиято цел е да завладее Земята, а и освен нея “, гласи формалния анонс на играта.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР