До Хелуин 2017 остава по-малко от седмица. И макар празникът

...
До Хелуин 2017 остава по-малко от седмица. И макар празникът
Коментари Харесай

50 идеи за Хелуин украса на дома - точно в десетката

До Хелуин 2017 остава по-малко от седмица. И въпреки празникът към момента да не е изцяло приспособен по нашите географски ширини и постоянно поражда въпроси да се чества ли или не, един празник повече в никакъв случай не е непотребен, нали?

Децата са щастливи, възрастните също се вълнуват. Раздават се бонбони, маскираме се със занимателни страшни костюми, ухае на тиква и всичко е прелестно в духа на есента и края на октомври.

А в случай че успеем да измислим истинска хелуинска декорация за дома с подръчни средства и най-малко бюджет, празникът става още по-интересен.

Затова в този момент, в нашата нова изложба ТУК , ще ви дадем цели 50 хрумвания за декорация на стаите, двора или терасата, които ще останат незабравими за всички, зърнали ги.

Хелуин, без значение че е католически, е ден, в който да се забавляваме, да се сплотим с околните си и да се порадваме на есента и настроението, което тя носи.
 g countryliving.com
Затова просто се оставете на магията на Хелуин и се насладете на вълшебството на вещиците, зомбитата, паяците, тиквити, чудовищата, призраците и всички други присъщи на празника същества.
 g countryliving.com
Към галерията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР