До финала на шоуто на Нова тв Като две капки

...
До финала на шоуто на Нова тв Като две капки
Коментари Харесай

Тома печели „Капките”?

До финала на шоуто на Нова тв „ Като две капки вода ” остават най-малко два месеца, само че към този момент е явен любимецът на феновете, който има най-големи шансове за победа този сезон. Това без всякакво подозрение е рокаджията Тома Здравков. Той постоянно обира зрителския избор и се чака да финишира с най-голям резултат в края на май, когато афишират крайното класиране.



Още с първия облик, който направи в „ Капките ”, Тома се изстреля надалеч напред в класацията на феновете спрямо останалите си сътрудници във формата. Той реши да имитира легендата от „ Сигнал ” Данчо Караджов и го направи толкоз безапелационно, че в случай че гримьорите се бяха постарали малко повече, щеше да е съвсем невероятно да схванеш кой е оригиналът и кой – копието. Още тогава доста хора разясниха на формалните страници на шоуто в обществените мрежи, че тази година рокаджията ще бъде победител. До момента мнението им се удостоверява. Няма различен реализатор в настоящия сезон, който се радва на по-силна поддръжка, а е известно, че спечелилият в „ Капките ” се дефинира само от зрителския избор.

В обществените мрежи всяка фотография на Тома събира най-малко 2000 положителни реакции повече спрямо най-популярните му съперници в надпреварата за имитатори . В трите излъчени досега излъчвания той има три първи места по зрителски избор. Иначе рокаджията победи единствено в първото предаване, само че идващите два пъти съперниците му взеха победа с гласовете на менторите и журито. Във втората вечер менторите решиха, че по-добър от Тома като Шаная Туейн е бил Владимир Михайлов като Мадона. Дадоха му своите 10 точки, които се оказаха решаващи. Така звездата от сериала „ Братя ” оглави класирането за вечерта, а Здравков остана втори. В третата вечер пък журито отдаде желания на Дара Екимова като Монсерат Кабайе и Керана като Бионсе. Победи Керана, само че Тома в облика на Шиниъд О’Конър беше пръв по зрителски избор. На финала журито и менторите нямат думата. Там важи само мнението на почитателите, тъй че, в случай че нещата вървят, както до момента, стигне ли край, Тома най-вероятно ще е без конкуренция за успеха.

Със зрителски избор преди време той завоюва и друго тв шоу – „ Мюзик айдъл ” на Би Ти Ви. Резултатите му в „ Капките ” демонстрират, че е запазил способността си да се харесва на хората пред екраните. Затова е необичайно, че отвън тв форматите не може да се похвали с особени триумфи. Нито има кой знае какви шлагери, нито е правил кой знае какви концерти, с изключение на тези, в които е подгрявал непознати реализатори. Там обаче хората са купували билети не с цел да слушат Тома, а с цел да чуят звездите, които е подгрявал. Дори Веселин Маринов, който тази година е в журито на „ Капките ”, изрече учудване, че при целия си гений и харизма рокаджията не може да се похвали с изключително сполучлива кариера. Бардът показа, че постоянно се е чудил на какво се дължи това и по този начин и не е успявал да си отговори. Може би огромните триумфи за Здравков ще дойдат след „ Капките ”.

От в този момент се обрисуват и двама от любимците за финалите тази година. Това са Владимир Михайлов и дуетът на Ралица Паскалева и сътрудника й в „ Игри на волята ” Димо Алексиев. Владо се раздава на макс в облиците си и, в случай че не най-хубавият, е измежду най-хубавите имитатори тази година. В същото време има доста последователки и фактът, че непрестанно акцентира, че е щастливо женен и има три деца, не води до загуба на почитателки. Дуетът пък разчита на двойна доза почитатели – тези на Ралица и тези на Димо. Към тях се прибавят и хората, които гледат „ Игри на волята ” и също гласоподават за двойката, което я изпраща напред във краткотрайното класиране. Паскалева и Алексиев се обрисуват като най-харесваният дует от всички взели участие в „ Капките ” двойки досега. Освен това ги дефинират като изненадата на сезона, защото никой не е очаквал Ралица да пее толкоз добре. Димо не може да се похвали със същия музикален гений, само че пък е приветлив на публиката и тя на драго сърце гласоподава за него, написа " Уикенд ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР