До финала на Hell’s Kitchen остават само две седмици и

...
До финала на Hell’s Kitchen остават само две седмици и
Коментари Харесай

Саботаж изостря напрежението сред най-добрите в Hell’s Kitchen

До финала на Hell’s Kitchen остават единствено две седмици и през днешния ден най-хубавите готвачи ще се борят за мястото си в топ 4 на Кухнята на Ада. Станислав, Виолета, Васил, Асен и Кристиан ще влязат в серия от провокации, които ще покажат на началник Виктор Ангелов кои ще продължат напред в надпреварата и кой ще се раздели с фантазията за премията от 100 000 лв.. Тази вечер феновете ще станат очевидци и на бойкот от един от участниците в конкуренцията.

Епизодът ще стартира със занимателна игра, която ще тества познанията на кулинарите за сирената. След като готвят познати предписания с млечни артикули, черните куртки ще се изправят против звездния тим в предизвикателство. То ще тества уменията за работа в екип и езиковите знания на участниците. При неуспех, звездният тим в състав Къци, Роксана, Мирослава, Емануел и Виктория ще би трябвало да се раздели с един от своите.
Вечерната резервация ще бъде изпълнена с доста напрежение, а проблемите ще се натрупат един след различен. За първи път този сезон феновете ще видят и стратегическа игра от един от участниците. Той ще саботира първо себе си, а по-късно и тима си. Дали това деяние ще реализира стремежи резултат, ще стане ясно в края на епизода, когато началник Ангелов ще се раздели с още един кулинар.

Гледайте Hell’s Kitchen България довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на , , формалния и профил на предаването.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР