До екипа на GlasNews.bg достигнаха подробности за странното място в

...
До екипа на GlasNews.bg достигнаха подробности за странното място в
Коментари Харесай

Подробности за имота, пълен със сакати чайки във Варна

До екипа на GlasNews.bg доближиха детайлности за странното място в морската столица, за което писахме при започване на месеца.

Помните ли мястото във Варна, за което писахме при започване на месец юли? Случаят е от най-старата част на модерна Варна, а точно Гръцката махала. Турист попадна на парцел, който е извънредно безстопанствен, цялостен с недобре изглеждащи котета, както и чайки - по този начин Бетина Тихомирова разказа в обществената мрежа Facebook гледката, на която попадна. По думите й се случва нещо неправилно там - оказа се, че е безусловно права. Мястото е населявано от мъж, който има психологични отклонения. Той живеел в колиба и бил нападателен.

Още по тематиката четете тук:

Любопитни детайлности за парцела доближиха до GlasNews.bg от меродавен източник, който пожела да резервира анонимност. Както към този момент стана ясно, мъжът, който населява жилището, е с психотично разстройство и по-точно - шизофрения, само че не е освидетелстван за отклонението, което се отключило откакто изгубил родителите си. Негови близки са го водили в психиатрична клиника, само че той е правил опити за бягство и то сполучливи. Той не взимал и медикаменти.

Човекът си набавял храна, като обикалял по заведенията за хранене. " От апетит не е починал - имаше интервал, в който беше много слаб, само че в този момент се е позахранил ", споделя наш източник. Мъжът има брат и сестра, които му оказват помощ с финансови средства, само че той проявявал експанзия към тях.

Съседи споделят, че мястото е доста мръсно. Преди време индивидът се къпал с вода от морската градина - ходил да си налива с бъчви, а в този момент към този момент и това не правил, занемарил е персоналната си хигиена. " Общината би трябвало да вземе ограничения, защото миризмата, която се носи, е непоносима. ", се показва още в сигнала до нас.

За чайките и котките в двора

Научихме, че мъжът реже крилата на чайките, а повода - опасява се те да не избягат. Човекът спал с котки в оставения от татко му остарял автомобил. Животнозащитници към този момент са посетили адреса и са се пробвали да спасят бедстващите животни, с цел да ги излекуват, само че без триумф, защото индивидът, който живее там, не разрешил това да се случи.

Относно парцела - преди време бил примерен дом

Имотът бил трансфериран на най-близките в фамилията за на мястото да се построи жилищен блок. " Изминаха повече от 20 години, само че никоя строителна компания не се захваща със градежа, точно поради психологично болния човек. Имаше и опити да се продаде, само че купувачите се отхвърлят. За огромно страдание мястото е непродаваемо. Това е тъга. Там е жив батак! ", споделя още източникът ни и споделя, че околните страдат за парцела, както и за болния мъж, само че институциите не обръщат внимание.

Както ние, по този начин и околните на индивида, се надяваме съответните институции да извърнат внимание на този проблем и да се откри решение допустимо най-бързо.



Снимки: Бетина Тихомирова / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР