До два месеца е възможно над половината европейци да са

...
До два месеца е възможно над половината европейци да са
Коментари Харесай

СЗО: До два месеца над половината европейци може да са с „Омикрон“

До два месеца е допустимо над половината европейци да са инфектирани с ковид поради новия по-заразен вид „ Омикрон “, заяви районният шеф на СЗО за Европа Ханс Клуге.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 411
Това може да се случи и по-рано, в идващите 6 седмици.

„ Този вид демонстрира разновидности, които му дават опция да се закрепва по-лесно за човешките кафези. Може да заразява и имунизирани, и преболедували “, сподели той в конференция.

През първата седмица на новата година в Европа са регистрирани рекордните над 7 милиона случая на ковид. По думите на Клуге „ Омикрон “ бързо се е наложил като преобладаващ вид в Западна Европа, като в този момент се популяризира на Балканите, съобщи БТВ.

„ Показателите за смъртност остават постоянни и остават най-високи в страните с висока заболеваемост в комбиниране с ниски равнища на имунизация “, сподели още той.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 411  В 68% от секвенираните проби в Република Северна Македония е открит Омикрон В 68% от секвенираните проби в Република Северна Македония е открит Омикрон  PharmaMar: Лекарството PharmaMar: Лекарството " Плитидепсин " демонстрира резултатност против Covid-19, в това число Омикрон  Близо 10 000 нови случаи на инфектирани с COVID-19 в Гърция Близо 10 000 нови случаи на инфектирани с COVID-19 в Гърция
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР