До дни собствениците на имоти ще влязат в новите си

...
До дни собствениците на имоти ще влязат в новите си
Коментари Харесай

„Бургас Инвест“ завърши предсрочно сградата „ВХТИ ПАРК”


До дни притежателите на парцели ще влязат в новите си жилища

Пред новопостроената постройка на „ Бургас Инвест “ – „ ВХТИ ПАРК “, намираща се  в бързоразвиващия се квартал „ Мадика “, през днешния ден мениджърският екип на компанията и част от притежателите на жилища, означиха с коктейл успешния свършек на строителните действия.

Модерният билдинг е ситуиран в непосредствена непосредственост до Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ и е клас А (с напълно построена инфраструктура към нея). Всички жилища във „ ВХТИ ПАРК “ са продадени и в тях през идващите дни ще стартират своя нов живот над 400 жители. Всеки от парцелите има лично паркомясто или гараж.
   Реализацията на плана съответствува 100% с визуализацията, която вложителите демонстрират на купувачите на жилища още преди първа копка  Визуализация на " ВХТИ ПАРК "  
Пред кореспондент на Флагман.бг Георги Русинов, притежател на апартамент в постройката разяснява : „ Впечатленията ми от осъществяването на „ ВХТИ ПАРК “ са отлични. Доведох мои познати от Швейцария, които ни бяха на посетители. Те реагираха с огромен позитивизъм и ме поздравиха за избора ми. Отбелязаха, че постройката е извънредно модерна и дава отговор на Европейските стандарти. В жилището, който закупих, ще живее моята щерка. Когато разбрахме, че ще влезем във притежание на парцела година и половина преди оповестения период за осъществяване, доста се зарадвахме и към този момент започнахме да планираме обзавеждането му. Проектантът ни, работещ по дизайна на кухнята, означи, че пространствата са доста рационално разпределени и ще имаме място за всички детайли от обзавеждането, на които държим “, съобщи Русинов.
 Георги Русинов (вляво)   Собствениците са очевидно удовлетворени от бързото създаване на постройката и постигнатите резултати. Всички разясниха качествените материали, употребявани за градежа и довършителните дейности  Срещу " ВХТИ ПАРК ", сторителната компания построява и " "  По темповете на работа проличава, че и тук се работи с бързина и насоченост към сполучливия финал
 

„ Бургас Инвест “ ООД е с над 20-годишен опит в строителството и продажбите на парцели. Компанията е осъществила съвременни и функционални жилищни здания, които дават отговор на потребностите на актуалния градски живот в Бургас, по Черноморието и в София.

Предприемачите Владимир Николов и Тодор Георгиев са в развой на създаване и на постройките „ “, " ", " "   „ Бел Вю “ и луксозната „ Лаго и Маре “, които също се намират в кварталите „ Мадика ", " Изгрев " и " Меден Рудник ".

„ Доволни сме от свършената работа по „ ВХТИ ПАРК “. Благодарим на всички сътрудници, които се включиха и дадоха своя принос, с цел да можем през днешния ден да се поздравим с сполучливия край на този значителен план. Гледаме с оптимизъм и към изграждащите се сега здания на компанията, тъй като се опираме на дългогодишни сътрудници, с които имаме отлични професионални връзки “, съобщи Тодор Георгиев, един от двамата създатели на " Бургас Инвест ".
 От ляво надясно: Надежда Николова Директор отдел " Маркетинг и реклама " на „ Бургас Инвест “, Владимир Николов съсобственик на " Бургас Инвест ", Тодор Георгиев, съсобственик на " Бургас Инвест " и Николай Гурманов
„ Локацията на „ ВХТИ ПАРК “ и другите ни здания тук е стратегическа –  близо са до основни пътни артерии, от които се стига бързо до центъра на Бургас и до трите изхода от него. Само за няколко минути с кола или пеш се изминава дистанцията до двата мола, извънредно близо са и огромните магазини „ Метро “, „ Кауфланд “, „ Лидл “, „ Айко “ и още желани търговски вериги “, добави Надежда Николова, Директор отдел " Маркетинг и реклама " на „ Бургас Инвест “.

„ Много добра индикация за града е този развой, който започнахме в новоизграждащия се квартал „ Мадика “. Докато в други обитаеми места се следи обезлюдяване, ние в Бургас разширяваме града. За всяка историческа ера, по времето на която е  имало строителство, се приказва за подем и напредък “, безапелационен е и създателят на компанията Владимир Николов.

Може да видите повече информация за всички планове на компанията от.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР