До дни ще бъдат открити офисите на "Републиканци за България"

...
До дни ще бъдат открити офисите на "Републиканци за България"
Коментари Харесай

Структурите на партията на Цветанов настъпват към Банско и Разлог

До дни ще бъдат открити офисите на "Републиканци за България " в общините Банско и Разлог. Това стана ясно по време на извършените срещи на ръководителя и зам.-председателя Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Павел Вълнев, регионалния координатор доктор Атанас Камбитов, членът на Изпълнителния съвет Георги Икономов и Димитър Кондев с членове и симпатизанти на партията от двете общини.

Сред разискваните тематики на срещите бяха превъзмогването на страха, както и постигането на повече бистрота в ръководството на локално равнище.



Присъстващите на събитията бяха обединени от мнението, че "Републиканци за България " е действителната опция на статуквото в общините, в удостоверение на думите за всяване на боязън и отправянето на закани, които показва локалната власт по отношение на хората.

Непосредствено преди да стартира събитието в Банско бяха изпратени чиновници на управителни позиции от общината, които седяха в коли и следиха кой ще влезе на срещата на "Републиканци за България ".



Сред наблюдаващите бе видян и Тодор Тренчев, шеф на общинското сдружение „ Топлоснабдяване Банско “. Станали очевидци на тази панорама от 90-те години, хората споделиха, че няма по какъв начин да се поддадат на сходен мутренски метод и това е
спомагателна мотивация да се причислят към Политическа партия „ Републиканци за България “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР