До дни се очаква да започне удостоверяването на машините за

...
До дни се очаква да започне удостоверяването на машините за
Коментари Харесай

До дни започва удостоверяването на машините за предстоящите избори

До дни се чака да стартира удостоверяването на машините за идните избори, рапортува министърът на електронното ръководство Валентин Мундров в границите на свиканата от премиера Димитър Главчев регулярна среща за подготовката на вота на 27 октомври. Готови сме да стартираме с удостоверяването, чакам през идната седмица да получим машините и да стартираме същинския развой, посочи министър Мундров и удостовери, че всички действия се осъществят по в началото начертания график, без закъснение.

Министърът напомни, че за първи път беше показана на необятната общност залата, където се прави самото засвидетелствуване на машините.

Министърът на нововъведенията и растежа Росен Карадимов рапортува за резултатите от извършените срещи с регионалните шефове и представителите на териториалните звена на ГРАО в регионите за обмисляне. Предстои министър Карадимов да инициира и последната от поредицата срещи - в Северозападния регион за обмисляне, включващ областите Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч.

В рамките на срещата министър-председателят Димитър Главчев срещна министрите с тематиките, обсъждани по време на вчерашната му среща с екипа на Генералното консулство на България в Истанбул . След като бъдат получени систематизираните оферти на генералното консулство по отношение на организацията на изборите, ще бъдат изпратени на Централната изборна комисия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР