До дни предстои да отвори врати новата сграда към ДГ

...
До дни предстои да отвори врати новата сграда към ДГ
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда новата сграда към ДГ №176 „Зорница“ в село Мрамор

До дни следва да отвори порти новата постройка към ДГ №176 „ Зорница “ в село Мрамор, заяви кметът на регион " Връбница " Младен Младенов. 

В нея обособихме пространства за две групи, физкултурен салон, здравен кабинет, изолационна и кухня към детската градина, с всички нужни условия за развъждане, образование и модерно образование на децата.

Всички сградни съоръжения са проектирани предвид на оптималното понижаване на енергийните разноски. Отоплението ще се реализира посредством казан на пелети, а битовото горещо водоснабдяване е подсигурено и с опция за елктрозахранване при положение на повреда.

В момента се инсталират мебелите, които са безвредни и ергономични, предпазени от катурване и пострадвания, съобразени с възрастта на децата. Изработени от материали, които са издръжливи, износоустойчиви, екологични и безвредни. Покритията им разрешават елементарно разчистване и дезинфекциране.

 С влизането в употреба на новата постройка ще се обезпечат 50 спомагателни места във филиал с. Мрамор на ДГ № 176 „ Зорница “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР