До днес много жени не разбират, че красотата е работа,

...
До днес много жени не разбират, че красотата е работа,
Коментари Харесай

„Прическа, нови зъби и живот“: как уморена жена от село се превърнала в дама

До през днешния ден доста дами не схващат, че хубостта е работа, която включва непрекъснати грижи за себе си. Не всеки получава сексапил от природата, само че даже хубавиците, без подобаващи грижи, се трансформират в немарливи дами.

Много е забавно да следим превръщането на такива елементарни дами в елегантни дами.

Веднъж Коко Шанел произнесла прелестни думи: „ Ако една жена не е станала красива до 30-годишна възраст, то тя е просто глупачка “. Младостта си отива бързо, а с нея и хубостта, в случай че не я поддържате вярно. В тази публикация желаеме да ви покажем добър образец благодарение на една елементарна жена.

 жена-промяна

Тя се споделя Естер и по лицето й виждате, че е работила доста старателно и настойчиво. Умореният взор, сивата коса и износеното лице потвърждават това образно.

Изтъкнати експерти решили да оказват помощ на Естер, като й дали нов живот посредством необикновено видоизменение. Зъболекарят бил първият, който се захванал за работа, дарявайки на дамата холивудска усмивка.

 холивудска-усмивка

 

След това дамата отишла на маникюр, където ноктите й станали добре поддържани и красиви. Накрая тя посетила коафьор и гримьор. Гримът в действителност може да направи чудеса!

 жена-прическа

Само вижте какъв брой красива е станала Естер. Героинята била изцяло удовлетворена от новия си външен тип.

 жена-пълна-промяна

Тя дала обещания на всички експерти, които се потрудили над външния й тип, че и отсега нататък ще се грижи за себе си и понякога ще посещава салона за хубост.

 занемарена-жена

 жена-промяна-във-външния-вид

„ Нямах визия, че мога да бъда толкоз красива “, споделя страстите си дамата.

А майсторите са в действителност страхотни! Те съумели освен да трансформират външния тип на Естер, само че и живота й.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР