До десетина дни очаквам да бъде възстановена работата по ремонта

...
До десетина дни очаквам да бъде възстановена работата по ремонта
Коментари Харесай

Фандъкова обеща ремонтът на Западен парк в София да продължи

" До десетина дни чакам да бъде възобновена работата по ремонта на Западен парк ", сподели кметът на София Йорданка Фандъкова в петък пред Българска национална телевизия.

Ремонтът на парка е един от сериозните провали на общинската администрация. Той трябваше да завърши при започване на юни, само че това не се случи. Срокът за осъществяване на плана бе продължен до декември, тъй като бяха приети 118 дни неприятно време, в които изпълнителят не е могъл да работи. Но и в този момент в парка не се виждат служащи на компанията реализатор " Галчев инженеринг ".

" Цяло лято е разкопано, само че имаше проблем с плана (за ремонт) ", изяснява Фандъкова. Поради това упованието е паркът да не бъде подготвен и през декември.

На 2 юли т.г. някой от общината откри, че до арката на входа на парка откъм бул. " Сливница " минава магистрален тръбопровод за " Люлин ". Поради това няма по какъв начин да се построят нови фундаменти на козирката на входа. Неясно за какво това блокира ремонта върху повърхност от 530 дка в целия парк.

" Предстои препроектирането и основният проектант към този момент координира тази активност, с цел да може по-скоро да се възвърне работата. На финала е ", изясни Фандъкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР