До десетина дни крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей трябва да

...
До десетина дни крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей трябва да
Коментари Харесай

Стана ясно кога основен играч на Лудогорец се завръща в игра

До десетина дни крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей би трябвало да стартира тренировки наедно със своите съотборници. Ганаецът се контузи на реванша с Андерлехт в Белгия и оттогава е отвън строя. Разградчани се надяваха, че той ще е подготвен по-рано, само че се чака да е на линия за мачовете след паузата за националните тимове и изборите.

Текпетей пропуща и гостуването на Хебър Пазарджик в събота. Почти несъмнено най-конвертируемият футболист в редиците на първенците ще е на линия за четвъртфинала за Купата на България. В него на 4 април (вторник) орлите одобряват Спартак (Варна).
 Черно море ще подаде тъжба против съдията на дуела с Лудогорец
Черно море ще подаде тъжба против съдията на дуела с Лудогорец

След аления картон на Васил Панайотов

На 8 април пък са домакини на Ботев (Враца) в шампионата. Отсъствието на Бърнард Текпетей е очевидно и от това страда играта на отбора, осведоми " Тема Спорт ".

Серията от травми в Лудогорец пък е стреснала новия старши треньор Ивайло Петев. В момента цели петима футболисти са в лазарета - Доминик Янков, Бърнард Текпетей, Матиас Тисера, Рик Джонатан, Диниш Алмейда. Първият влезе в него на мача с Черно море, а Рик и Алмейда са навън съвсем до края на сезона.
 Наглост! Лудогорец се заяде с Илиев след съдийската помощ
Наглост! Лудогорец се заяде с Илиев след съдийската помощ

На всички е ясно, че това разпали ентусиазма на противниковата агитация, разясняват разградчани

Един дуел неотдавна пропусна и капитанът Антон Недялков. Той трябваше да стартира против Пирин (Благоевград), само че на загрявката получи контузия и не взе присъединяване в срещата. Недялков въпреки всичко бе на линия при измъчения триумф над Черно море.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР