До часове се очаква решението на инвеститорите на платформата за

...
До часове се очаква решението на инвеститорите на платформата за
Коментари Харесай

SoundCloud може да изчезне след 24 часа

До часове се чака решението на вложителите на платформата за шерване на музика и аудиострийминг SoundCloud, предава профилираното издаени Digital Music News. Дали на следващия ден платформата ще съществува още или не зависи от едно-единствено гласоподаване.

Компанията има незабавна потребност от свежи средства. Двама вложители имат стремежи да оказват помощ, само че би трябвало да бъдат утвърдени от " старите ". А тяхното " да " напълно не е несъмнено.

Причината по тази причина е, че Raine Group и Temasek, които желаят да спасят SoundCloud, желаят да бъдат третирани преференциално пред досегашните притежатели, което напълно не им се харесва.

Част от изискванията гласят, че при допустима разпродажба в бъдеще, новите вложители ще имат правото първи да си възстановят загубите. Което звучи като неприятна договорка за досегашните.

Ако резултатът от гласуването бъде " не ", то това съвсем несъмнено значи завършек на компанията. Преди месец 40% от чиновниците бяха освободени за да се пестят средства. Но очевидно това не оказва помощ. И SoundCloud търси 170 милиона $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР