До час ще стане ясно ще останат ли за постоянно

...
До час ще стане ясно ще останат ли за постоянно
Коментари Харесай

Решават дали да останат за постоянно в ареста петимата от групата на Митьо Очите

До час ще стане ясно ще останат ли за непрекъснато в ареста петимата арестувани от групата за рекет, палежи и силови дейности, ръководена - съгласно прокуратурата, от Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите.

В правосъдната зала се явиха единствено четирима от арестуваните. Петият - Йордан Въчев, бил здравословно нерадушен. Прокуратурата изиска от съда да удостовери непрекъснато им задържане и разказа своята скица, почиваща на СРС, анонимни очевидци и полицейски чиновници, на систематизиране на функциите в незаконната група, ръководена от намиращия се в турски арест Димитър Желязков. 
Очаквано, самите обвинени и юристите им отхвърлиха всякаква съпричастност към групата, а бранителят на отсъстващия от залата Вачев - Димитър Марковски, даже и физическо другарство на клиента си с Митьо Очите:

„ Познава го от вестниците, от малките екрани и това, че го е засичал преди шест години в някакво заведение в Несебър и му е направило усещане, че той е с многочислената си защита - това са му връзките. Нито един телефонен диалог, нито едно известие, нито една съответна среща - нищо, нула във времето и в годините “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР