До 9 февруари тече записването за новата учебна година в

...
До 9 февруари тече записването за новата учебна година в
Коментари Харесай

Kaufland дава стипендии на любители-пчелари

До 9 февруари тече записването за новата образователна година в първото любителско учебно заведение за пчелари - ", което осъществя второто си издание у нас с поддръжката на „ зеления " ритейлър Kaufland България. Целта на плана е да насърчи пчеларството у нас и да образова ново потомство съвременни пчелари. Инициативата се осъществя от „ Истински мед ".

Новото издание на „ Пчеларски университет " предлага три курса на образование - от напълно онлайн курс до лекции в действително време и на практика образования от професионални пчелари на терен. Броят на студентите, които ще бъдат признати във всеки от тях, е безграничен, а записването става през . Кандидатите могат да получат стипендии за образованието си, като част от тях са обезпечени от Kaufland. Пълна информация за образователната стратегия, таксата за присъединяване и периодите за записване могат да бъдат открити на уеб страницата на университета:

Гъвкавият формат на образование - опциите за онлайн срещи, беседи „ онлайн " и на практика образования, разрешава да се усвоят тънкостите, свързани с развъждането на тези извънредно забавни и потребни инсекти. Обучението включва всички наложителни тематики от пчеларската литература, само че прибавя и тематики за приложението на новите технологии в развъждането на пчели. Лекторите в университета са опитни пчелари, преподаватели и учени от България и чужбина. Така учебното заведение дава късмет на феновете пчелари да станат експерти, каквито в България сега не доближават.

Kaufland България припознава идеята за разпространение на пчеларството като част от своя ангажимент за запазване на биоразнообразието и пчелите. Компанията има целенасочена политика за съкращаване и отбягване на пестициди при развъждането на цветя и растения и работи със своите снабдители да употребяват най-вече биологични препарати. Веригата включва в своя подбор семена и растения, удобни за пчелите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР