До 8 март ще разберем дали ПП-ДБ са разбрали къде

...
До 8 март ще разберем дали ПП-ДБ са разбрали къде
Коментари Харесай

Пеевски: Мислех, че Денков е помъдрял, вчера се изходи по неподходящ начин и се направи на мъж

„ До 8 март ще разберем дали ПП-ДБ са разбрали къде са или са дечица в детска градина “.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

„ Ако са рационални хора и съществени политици, няма да хвърлят страната в рецесия, ще си създадат очевидна коалиция, с цел да няма нищо прикрито и покрито. Като забележим по какъв начин ще работят, ние ще решим кого и по какъв начин ще поддържаме “, сподели той от името на Движение за права и свободи.

Пеевски акцентира, че за Движение за права и свободи е значимо да им държавно управление.

„ Сериозните мъже би трябвало да седнат съществено, сериозните партии да договарят, и да създадат устойчиво държавно управление. Всякакви нажежавания би трябвало да се оставят на страна. Вчера министър председателят, който съвсем е в оставка, се изходи по несъответствуващ метод и се направи на мъж… Нека си прибере това самочувствие, той е просто един назначен министър председател, да остави водачите да договарят и да не прави неща, които могат да бутнат България в рецесия.

Според Пеевски, не е съществено Денков да се изрича по този начин без да е прочел.

„ Нека се научи да чете, да гледа и мислех, че за тези 9 месеца е станал по-мъдър, през вчерашния ден не го видях това. Напротив. Изборите постоянно са вид, за Движение за права и свободи това е превъзходен вид – 2 в 1. Ние сме подготвени за избори, само че не е добре за страната “, съобщи още Делян Пеевски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР