До 62% отстъпка за софтуерни ключове при използване на купонИма

...
До 62% отстъпка за софтуерни ключове при използване на купонИма
Коментари Харесай

Godeal24 промоция: Windows 10 само за €7,4 и Office от €20

До 62% отстъпка за софтуерни ключове при потребление на ваучър

Има ли програмен продукт, който желаете да купите, само че когато погледнете цената, оставате шокирани? Да, знаем, че някои софтуерни решения могат да бъдат много скъпи, само че в случай че изглаждате нов районен съд и се нуждаете от копие на Windows 10, или в случай че към този момент разполагате с компютър и желаете да добавите Office, тогава имате шанс.

Понастоящем предлага на промоция OEM ключове за Windows 10 Home и Pro, както и на Office 2016 или Office 2019, според от вашите желания. Тази продажба смъква цените на софтуера с до 62%, в случай че употребявате ваучър за отстъпка при заплащане. А това са цените, които можете да очаквате:



На половин цена, ваучър : GG50

62% отстъпка , ваучър : GG62

55% отстъпка , ваучър : GG55

Процесът на покупка е банален, с голям брой способи за заплащане и, несъмнено, безвъзмездна доставка. Всички тези промоции и специфични отстъпки, показани нагоре, са лимитирани във времето и са годни единствено до привършване на количествата – тъй че в случай че желаете да надградите вашия компютърен програмен продукт по време на празниците, сигурно би трябвало да грабнете една от промоциите.

Ако инцидентно срещнете някакви проблеми или в случай че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти на Godeal24 ще ви помогне с думи и каузи! За всевъзможни въпроси просто им изпратете имейл на следния адрес:.

рекламна публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР