До 50 000 евро финансиране може да получат успешните стартъпи,

...
До 50 000 евро финансиране може да получат успешните стартъпи,
Коментари Харесай

До 50 000 евро финансиране за стартъпи за чисти технологии

До 50 000 евро финансиране може да получат сполучливите стартъпи, които вземат участие в сезон на Акселератора на Climate-KIC и Клийнтех България. Програмата е за финансиране на бизнес решения за резистентен бизнес и чисти технологии и се реализира за трета поредна година.

От изработването на подготвен артикул или услуга до спечелването на първи клиенти, вложители и нахлуване на интернационалните пазари, акселераторската стратегия дава нужните принадлежности и финансиране на българските бизнесмени, с цел да трансфорат концепциите си в устойчиви бизнес решения.

Тази година, програмата подкрепя бизнес планове в две съществени етапи. За стартъпи в по-начален стадий се планува финансиране до 25 000 евро. Кандидатите за него би трябвало да имат образуван екип, потвърдена концепция и бизнес модел. Успешните претенденти ще получат с изключение на средства за развиване на бизнеса си и 6-месечно интензивно образование и менторство. Тяхната цел ще бъде да доближат до своите първи клиенти.

До 50 000 евро финансиране се планува за стартъпи в по-напреднал стадий - стигнали към този момент до първите продажби. Кандидатите тук би трябвало да потвърдят и осъществят първите си продажби, като програмата ще обезпечи с изключение на финансиране и менторство. Крайната цел на този стадий е разрастването на бизнеса и привличане на вложения, които да подсигуряват предстоящ напредък.

Програмата на българското издание тече в синхрон с още 8 страни. Наред с интензивните работилници в София, екипите ще вземат участие и в интернационалните образования и продан с екипите, треньорите и ментори от другите местоположения.

Само няколко месеца след края на второто издание на Акселератора през 2017 година 90 % от екипите осъществят продажби и покупко-продажби на стойност над половин милион лв..

Желаещите да аплайват за присъединяване в Climate-KIC Accelerator Bulgaria могат да го създадат до 5-ти април на този адрес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР