До 31 октомври 2019 г. администрацията на президента набира заявленията

...
До 31 октомври 2019 г. администрацията на президента набира заявленията
Коментари Харесай

До 31 октомври набират заявленията на кандидат-стипендиантите по инициативата „Подкрепи една мечта“

До 31 октомври 2019 година администрацията на президента набира заявките на претендентите за приемане на еднократна стипендия по самодейността „ Подкрепи една фантазия “. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Еднократната финансова помощ е за тези младежи в неравностойно състояние, които през академичната 2019/2020 ще са студенти в първи курс. Финансова поддръжка ще получат и учениците от 12 клас, които са настанени в обществени услуги, и които са приключили с отличен триумф образователната 2018/2019 година

По предварителна информация, близо 20 са зрелостниците от самодейността, които ще продължат образованието си във висше учебно заведение или професионален лицей. Това са младежи, които са израснали без родителска грижа или имат понижена продуктивност поради зрително или слухово увреждане.

Условията и редът за приемане на еднократната финансова помощ са оповестени на интернет страницата на президента. Необходимо е претендентите да попълнят заявки по пример, които могат да изтеглят от уеб страницата, и да приложат посочените документи.

И тази година нужните удостоверения от организацията за обществено подкрепяне и обществените услуги по места ще се събират по длъжностен път.

Крайният период за подаване на документите е 31 октомври 2019 година, персонално или по пощата, на адрес: гр. София, бул. „ Дондуков “ № 2.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР