До 31 март клиентите на оператора могат да избират от

...
До 31 март клиентите на оператора могат да избират от
Коментари Харесай

„Бонуси на MAX“: Клиентите могат да ползват редица бонуси до края на 2024 г.

До 31 март клиентите на оператора могат да избират от неограничени МВ на оптималната скорост, неограничени национални минути, достъп до 200+ ТВ канала, до 300 Mbps домакински интернет и ваучер за 50 лв. отстъпка при закупуване на устройство в брой.

От през днешния ден до 31 март клиентите на А1 могат да декларират от мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg. Бонусите ще важат за частни клиенти с услуга на абонамент от оператора и бизнес клиентите, които не се обслужват от акаунт управител.

Абонатите могат да избират от разнообразни бонуси съгласно услугите, които употребяват. Клиентите на мобилни услуги могат да заявят безграничен трафик на оптималната скорост в най-бързата мобилна мрежа в България и неограничени национални минути. Тези на закрепени услуги ще имат избор от достъп до 200+ ТВ канала и домакински интернет с до 300 Mbps скорост на събаряне. За клиентите ще бъде разполагаем и ваучер за 50 лв. отстъпка за закупуване на устройство в брой от A1.bg или от магазин на оператора.

Бонусите могат да се заявят до 31 март и ще могат да се употребяват до 31.12.2024 година Абонатите на А1 могат да ги задействат посредством профила си в платформата за самообслужване Моят А1.

Всеки клиент може самичък да избере
бонусите съгласно броя услуги, които употребява. След като потребителят отвори приложението Моят А1 или неговата версия на A1.bg, на началния екран ще види банер за акцията. Когато кликне на него, ще се зареди падащо меню, от което може да избере услуга от профила си, за която да съобщи бонус.

В случай че даден консуматор употребява повече от една услуга на абонамент, тогава ще може да задейства повече от един
бонус. Например, в случай че има три услуги, които дават отговор на изискванията на акцията, ще може да задейства бонуси за всяка от тях.

Платформата Моят А1 обезпечава на потребителите цялостен надзор на услугите, потребни вести, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация, подаване на сигнали за механически усложнения с закрепени услуги и други.

Моят А1 дава опция на клиентите и да понижат своите месечни такси. Операторът дава до 2 лв. отстъпка от сметката или до 1 000 МВ, по отношение на употребяваната цена, за всяка платена сметка през Моят А1.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР