До 31 август 2022 г. фирми, регистрирани у нас след

...
До 31 август 2022 г. фирми, регистрирани у нас след
Коментари Харесай

Предприемачи от 200 държави с шанс да спечелят над 1 млн. долара

До 31 август 2022 година компании, регистрирани у нас след 1 декември 2015 година, или екипи, планиращи основаването на компания в България, имат късмет да се състезават за Световната купа по предприемачество.

Над 1 милион $ – това е премията, която ще завоюват състезаващите се бизнесмени от 200 страни.

За втора поредна година Стопанският факултет към Софийския университет " Св. Климент Охридски " провежда националната селекция за влиятелното съревнование, което се организира от 2019 година.

Състезанието минава на три стадия – идейна фаза, ранна фаза и фаза на напредък. Журито е формирано от 14 академични преподаватели, ръководители на сполучливи бизнеси и шефове на банкови институции. Те ще създадат предварителна селекция и ще предлагат най-хубавите бизнесмени за присъединяване във финалите, които ще се проведат през ноември 2022 година в Саудитска Арабия.

От стартирането си през 2019 година уредниците на Световната купа по предприемачество са връчили парични награди в размер на 3 милиона щатски $, както и разнообразни материални награди на обща стойност 150 милиона щатски $.

Световната купа по предприемачество се провежда от Глобалната мрежа за предприемачество (GEN) дружно с Monsha`at с поддръжката на редица стратегически сътрудници, като One Valley, Университета за просвета и технологии " Крал Абдула " (KAUST) в Саудитска Арабия и други.

Състезаващите се компании имат шанса да преминат през безвъзмездни образования, да подобрят видимостта си на международния пазар и им и да се свържат с евентуални вложители.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР