До 28 юли е срокът, в който ще бъдат набирани

...
До 28 юли е срокът, в който ще бъдат набирани
Коментари Харесай

Чистят 70 дерета, канали и канавки във Варна с близо 3,2 млн. лв.

До 28 юли е срокът, в който ще бъдат набирани предложения от компании, които ще вземат участие в открита процедура за възлагане на социална поръчка с предмет: “Почистване и поддържане на отводнителни (охранителни) канали, дерета, канавки и водостоци на територията на община Варна ", научи Varna24.bg .

Общата стойност на поръчката е в размер до 3 189 221.80 лева без включен Данък добавена стойност, а срокът на осъществяване е две години. 

Ето какво се показва в документите по публичната поръчка:

" Към момента на разкриване на процедурата възложителят не разполага с целия финансов запас, същият ще се обезпечава годишно в границите на бюджета на Община Варна, съгласно потребностите за съответната активност.

При осъществяване на поръчката следва да се извършат следните действия по разчистване и поддържане на към 70 броя сектори от отводнителни (охранителни) канали, дерета, канавки и водостоци на територията на община Варна:

Почистване на битови отпадъци; Транспортиране на битови боклуци, в това число съпътстващите го действия по товарене и разтоварване до Регионално хранилище за неопасни боклуци за община Варна, Аксаково и Белослав, землище в с. Въглен, община Аксаково (без включена такса за депониране) или до цех за МБТ с. Езерово (без включена такса за предаване); Почистване на натрошени боклуци от инертни материали; Транспортиране на натрошени боклуци от инертни материали, в това число съпътстващите го действия по товарене, претегляне на общински кантар на ул. “Девня “ и разтоварване до терен за рекултивация в с. Слънчево, м-ст " Дългата равнища “, община Аксаково, област Варна (без включена такса за предаване) или до Регионално хранилище за неопасни боклуци за община Варна, Аксаково и Белослав, землище в с. Въглен, община Аксаково (без включена такса за депониране), или до различен терен, апаратура или съоръжение                                                                                                                       

Резитба на храсти; Премахване на паразитна растителност; Отсичане на дърво/клон (включително резитба и нарязване на еднометрови трупи); Почистване на биоразградими (растителни) отпадъци; Транспортиране на еднометрови трупи от отсечени дървета, в това число съпътстващите го действия по товарене и разтоварване до база на Оперативна програма УПО м. Салтанат, гр. Варна или до различен терен, апаратура или оборудване посочено от Община Варна;

Транспортиране на биоразградими (растителни) боклуци, в това число съпътстващите го действия по товарене и разтоварване до Регионално хранилище за неопасни боклуци за община Варна, Аксаково и Белослав, землище в с. Въглен, община Аксаково (без включена такса за компостиране) или до различен терен, апаратура или  оборудване посочено от Възложителя; Почистване на земни маси от отводнителни (охранителни) канали, дерета и канавки; Транспортиране на земни маси от отводнителни (охранителни) канали, дерета и канавки, в това число съпътстващите го действия по товарене,  претегляне на общински кантар на ул. “Девня “ и разтоварване, до терен за рекултивация в с. Слънчево, м-ст " Дългата равнища “, община Аксаково, област Варна (без включена такса за предаване) или до Регионално хранилище за неопасни боклуци за община Варна, Аксаково и Белослав, землище в с. Въглен, община Аксаково (без включена такса за депониране), или до различен терен или оборудване посочено от Възложителя;

Почистване на наноси и боклуци от отводнителни (охранителни) канали, дерета, канавки и водостоци; Транспортиране на наноси и боклуци от отводнителни (охранителни) канали, дерета, канавки и водостоци, в това число съпътстващите го действия по товарене и разтоварване, до Регионално хранилище за неопасни боклуци за община Варна, Аксаково и Белослав, землище в с. Въглен, община Аксаково (без включена такса за депониране) или до различен терен или оборудване посочено от Възложителя.                                                                                               

Транспортирането на земните маси образувани в резултат на нерегламентирано насипване, срутване и сриване на земни маси от скатовете на отводнителни (охранителни) канали, дерета и канавки ще включва действия по товарене, претегляне на общински кантар на ул. “Девня “ и разтоварване, до терен за рекултивация в с. Слънчево, м-ст " Дългата равнища “, община Аксаково, област Варна (без включена такса за предаване)  или до Регионално хранилище за неопасни боклуци за община Варна, Аксаково и Белослав, землище в с. Въглен, община Аксаково (без включена такса за депониране), или до различен терен или оборудване посочено от Възложителя.

Приблизителната дължина на към 70 броя сектори от отводнителните канали, дерета, канавки и водостоци на територии на община Варна е към 60 000 л/ м.

Съобразно откритата нужда се възнамерява годишно, да се прави пролетно и есенно разчистване на секторите от отводнителните канали, дерета, канавки и водостоци на територии на община Варна ".

Срокът за подаване на офертите е до 28 юли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР