До 250 лв. на мегаватчас или до 75 % от

...
До 250 лв. на мегаватчас или до 75 % от
Коментари Харесай

Финансовият министър А. Василев: Ще има компенсации за общините, училищата и читалищата за януари и февруари

" До 250 лева на мегаватчас или до 75 % от разликата на цената на всички учебни заведения, читалища, обществени домове, общини, автоматизирано ще бъдат обезщетени с февруарските сметки и за януари и за февруари. Това беше едно от първите дейности на държавното управление. Беше изпратена нотификация. Одобрението на нотифакацията е реалност и с февруарските сметки ще се дадат тези обезщетения и за януари и за февруари на база от средствата, които Народното събрание задели от спомагателните доходи над разчетените в бюджета - 450 млн. лева ", добави още Василев.

Той разясни, че шефовете на учебни заведения и кметовете са превърнати в търговци на сила. " Либерализацията, която беше направена, не планува по какъв начин в действителност всичките държавни институции, ще могат рационално да ръководят техните контракти за сила. По тази причина има работна група ", сподели още Асен Василев.

По думите му в перата за прехрана и в прехвърлянето към общините има заложени нараствания особено за режийните разноски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР