До 25 ноември е удължен срока за подаване на заявки

...
До 25 ноември е удължен срока за подаване на заявки
Коментари Харесай

Удължават срока за участие в наградите Effie® Awards България 2020

До 25 ноември е продължен периода за подаване на поръчки за присъединяване в 13-о издание на Effie Awards България. Националното издание на най-престижния конкурс за маркетингова успеваемост в света тази година е под мотото  „ Всичко, което свети е злато “. Парафразата на известния стих на Шекспир издава упоритостта на състезанието да награди тези акции и маркетингови практики, постигнали блестящи резултати със своите новаторски информационни решения. Официалният уредник на състезанието - Българската асоциация на информационните организации (БАКА,) кани всички експерти в областта на интегрираните връзки и рекламодателите да се включат в надпреварата с най-ефективните си хрумвания, осъществени в интервала от 1 януари 2019 до 31 октомври 2020 година При ранно подаване на поръчките до 13 ноември е планувана и отстъпка от 25% от таксата за присъединяване. 

Ключовите критерии за оценяване са основани на сериозните маркетингови изследвания, смелите и ексцентрични стратегически решения и успеваемостта на рекламата. Пандемията COVID-19 и новите обществени рестрикции предизвикаха всички да търсят нови способи на връзка, по тази причина Effie Awards България вкарва нова категория „ Маркетинг при настоящи събития “. В тази необятно дефинирана категория един против различен ще се изправят контекстуални акции с висока успеваемост, основани към съответни събития и в отговор на непредвидени обществени, културни и други феномени.

Дали всичко, което свети, е злато ще стане ясно в края на януари 2021 година на гала по връчване на 13-ите награди Effie България.

Effie Awards е международно приетият стандарт за сполучливо комуникиран бранд. Над 50 години премиите се радват на самопризнание по едно и също време измежду рекламодатели и информационни организации. Като световен знак на сполучлива маркетингова връзка, те концентрират вниманието върху най-ефективните хрумвания и предизвикват диалог сред клиент и организация по отношение на методите за основаване на работеща реклама.

Конкурсът Effie Awards отличава най-впечатляващите достижения в региона на маркетинговите връзки – концепциите, които работят.

За повече информация и насоки за вярното попълване на поръчките посетете effiebulgaria.org.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР