До 20 ч. местно време днес няма да се извършват

...
До 20 ч. местно време днес няма да се извършват
Коментари Харесай

Пътнически самолет излезе от пистата на летището в Истанбул заради лошо време

До 20 ч. локално време през днешния ден няма да се правят полети от и за истанбулското летище Сабиха Гьокчен, заяви турската телевизия НТВ.

Работата на летището бе прекратена тази заран, откакто пътнически аероплан на турската нискотарифна самолетна компания Пегасус (Pegasus) излезе от пистата при приземяване на летището. При случая няма починали или ранени. Авиокомпанията заяви, че се води следствие.
Снежна стихия блокира придвижването по автомагистрали до Атина Въведени са забрани за придвижване на тежкотоварни коли
Самолетът е направил полет от Шарджа (Обединени арабски емирства).
В изказване на истанбулското валийство бе посочено, че в самолета е имало 164 пасажери, които са били евакуирани безпроблемно.

В изказването се споделя още, че случаят е станал след приземяването на самолета поради неприятните метеорологични условия - мощен дъжд и ураганен вятър.
Пътища като пързалки: Колите в Турция се пързалят в неприятното време (ВИДЕО) Много водачи изгубиха надзор над колите си, което докара до редица произшествия
В турския окръг Мерсин паднаха поройни дъждове, като количеството им е към 180 литра на квадратен метър. Проливните дъждове са придружавани и от мощен вятър.

Един човек е бил открит мъртъв нощес в автомобила си, отвеян от водите на локална река. Няколко часа по-късно е било открито още едно лице, което се е водило в неопределеност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР