До 2 октомври включително продължава кандидатстването за стипендиантската програма на

...
До 2 октомври включително продължава кандидатстването за стипендиантската програма на
Коментари Харесай

УМБАЛ Свети Георги дава стипендии на медицински сестри

До 2 октомври в това число продължава кандидатстването за стипендиантската стратегия на УМБАЛ "Свети Георги " - Пловдив. Документи могат да подават студенти след II и III курс на специалността "Медицинска сестра " от висши учебни заведения от цялата страна.
През новата образователна 2017/2018 година болничното заведение отпуска 10 стипендии за студенти след приключен II курс и 10 стипендии за студенти след приключен III курс на образование по компетентност "Медицинска сестра ", ОКС "Бакалавър ".

Определената парична сума е в размер от 150 до 200 лева месечно за период от една или две години, според от изискванията, на които дава отговор студентът. Минималният триумф би трябвало да бъде "Мн. добър - 4,50 ". На утвърдените претенденти с изключение на ежемесечна парична стипендия до довеждане докрай на образованието им, след дипломиране ще бъде препоръчан трудов контракт за работа по специалността в лечебното заведение

Подробните условия на стипендиантската стратегия и нужните документи за кандидатстване са налични на интернет страницата на лечебното заведение на следния линк: http://www.unihosp.com/?menu=stipendii_programa

Ръководството на най-голямата болница в България има за цел да поддържа младите студенти по време на образованието им и да притегли и задържи млади медицински експерти като им подсигурява работно място по специалността. Очакванията са тази процедура да окаже позитивно въздействие в работата на лечебните структури на УМБАЛ "Свети Георги ", тъй като ще се основат условия за последователност и развиване в специалността, а това от своя страна ще помогне за справяне с рецесията от неналичието на квалифицирани и опитни медицински фрагменти на пазара на труда на национално равнище, считат от лечебното заведение.

Заявлението за кандидатстване за стипендиантската стратегия на УМБАЛ "Свети Георги " ЕАД и всички използвани документи би трябвало да се подадат в пощенски плик в деловодството на лечебното заведение до 2 октомври в това число. Могат и да бъдат изпратени до адреса на болничното заведение гр. Пловдив, бул. "Пещерско шосе " №66, УМБАЛ "Свети Георги " ЕАД, за Стипендиантската стратегия за студенти ОКС "Бакалавър " по компетентност "Медицинска сестра ". Класираните претенденти ще бъдат оповестени до 5 октомври 2017 година и ще бъдат поканени за сключване на контракт.

За спомагателна информация всички, които се интересуват от стипендиатската стратегия, могат да се извърнат към Ивелина Божинова - Главна здравна сестра на УМБАЛ "Свети Георги ", телефон 032/60-29-76.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР