До 2 месеца в ИА „Автомобилна администрация (ИААА) ще бъдат

...
До 2 месеца в ИА „Автомобилна администрация (ИААА) ще бъдат
Коментари Харесай

До 2 месеца ИА „Автомобилна администрация“ ще бъде с нова структура

До 2 месеца в ИА „ Автомобилна администрация " (ИААА) ще бъдат направени структурни и организационни промени. Това съобщи изпълнителният шеф на ИААА Бойко Рановски на брифинг през днешния ден във връзка със арестуваните чиновници от регионален отдел Перник.

Той заяви, че е изработен разбор на цялостната активност на организацията, който е разпознал слабите и рискови места, както и ограниченията, които би трябвало да бъдат подхванати за тяхното превъзмогване. „ След измененията, ИААА ще проработи по нов метод, друг от досегашния " означи още Рановски.

Като най-рисков, той уточни контрола на пътя, по тази причина и се работи по нов модел, които да бъде централизиран. По този метод ще се подсигурява работата на организацията и няма да се позволяват несвойствени дейности от чиновници.

По отношение на провелата се акция на ГДБОП под управлението на Специализираната прокуратура, Бойко Рановски уточни, че са арестувани 6 служителя на регионалния отдел в Перник. Той акцентира още, че всички тези дейности на способените органи, се правят с цялостното подпомагане и поддръжка от страна Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията, както и от управлението на ИААА.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР