До 18.00 часа днес звената за “Пожарна безопасност и защита

...
До 18.00 часа днес звената за “Пожарна безопасност и защита
Коментари Харесай

От МВР с последни данни за обстановката в страната след обилните дъждове

До 18.00 часа през днешния ден звената за “Пожарна сигурност и отбрана на населението” при Столичната и районните дирекции са реагирали на 76 сигнала за катастрофи, от които 31 пожара, 43 спешно - избавителни действия и 3 лъжливи повиквания.

Към момента силите и средствата на звената за ПБЗН вземат участие в локализирането и ликвидирането на 18 катастрофи, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В област Стара Загора

Към 17 часа, след временен, само че изобилен дъжд, в Стара Загора са получени над 50 сигнала. Няма данни за бедстващи хора. Към 18,30 часа на терен работят 5 екипа, които отстраняват последствията. По-сериозна е обстановката на: бул. „ Славянски “ до магазин „ Практис “, където равнището на водата е към 1,20 м, е изваден микробус с хора и лек автомобил със семейство с малко дете; в Музикалното учебно заведение, където са наводнени мазетата; на втория етаж в „ Парк Мол “ е зародил пожар в сервизно помещение, като не се е наложила евакуация на посетителите и към 18,20 огънят е премахнат.

В целия град има голям брой паднали клони върху пътното платно и върху коли. Има паднали клони на пътя Стара Загора - Нова Загора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР