До 17 март играта в мобилното приложение на веригата предлага

...
До 17 март играта в мобилното приложение на веригата предлага
Коментари Харесай

Всеки с шанс да спечели ароматни печива с Рулетката на Lidl Plus

До 17 март играта в мобилното приложение на веригата предлага три типа отстъпки  

През първите две седмици на март всеки, пазарувал в Lidl на стойност най-малко 10 лева в един касов бон и сканирал Lidl Plus на каса, получава опцията да завърти рулетка с награди в приложението.

Клиентите на веригата имат опция да завоюват една от три награди изненада за една стотинка. С това офертите не завършват. Завъртането на рулетката може да донесе на всеки страхотни отстъпки за печива за цялото семейство, измежду които и понижения до 70% за всеки втори закупен артикул.

Фурната на Lidl предлага голямо многообразие от закуски, печива, както и разнообразни типове самун. Всички печива са усърдно приготвени от тествани зърнени култури, при непоколебим надзор и внимание към всеки подробност.

С безплатното мобилно приложение Lidl Plus клиентите на веригата пазарят още по-изгодно и в случай че се възползват от всички отстъпки, могат да спестят над 100 лева от общата стойност на извършването на покупки в границите на един месец. Освен до седмичните купони с приложението потребителите имат достъп и до специфични промоции в секция „ Партньори “. Всички оферти са подбрани по този начин, че да са съобразени с потребностите на клиентите и да бъдат потребни за цялото семейство. Сред тях са зареждане с понижение в бензиностанциите OMV, понижения за билети в Софийската опера и балет, разнообразни типове застраховки от SDI и доста други. Отстъпките се актуализират всеки месец и оферират същинска добавена стойност към постоянното потребление на приложението.

 

………………..

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 127 магазина в 54 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР