До 17 ч. у нас днес (21 октомври) са поставени

...
До 17 ч. у нас днес (21 октомври) са поставени
Коментари Харесай

Над 23 хиляди дози ваксини срещу COVID-19 са поставени до 17 часа

До 17 ч. у нас през днешния ден (21 октомври) са сложени 23 206 дози от имунизациите против COVID-19. Това оповестяват от Здравното министерство.

Припомняме, че също от през днешния ден в страната са в действие нови противоепидемични ограничения – учредени на условието за даване на така наречен " " за имунизация, преболедуване или негативен резултат от проучване за COVID-19.

" Зеленият документ " се изисква за визити в кина, тетри, музеи, галерии, заведения за хранене и развлечение, фитнес и спортни зали и други Документът е нужен и за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, образования и така нататък

На условието за " зелен документ " би трябвало да дават отговор и работещите в съответните обекти/организаторите на съответните мероприятия.

Зеленият документ обгръща четири благоприятни условия - да си имунизиран, да имаш негативен антигенен тест, изработен в сертифицирана лаборатория, който е годен 48 часа, да имаш негативен PCR тест, изработен в сертифицирана лаборатория, годен 72 часа и преболедувал - важи за 6 месеца обратно от датата, за която Ви би трябвало, като би трябвало да сте вписан в Националния указател за битка с COVID-19, а това става при позитивен PCR или антигенен тест в сертифицирана лаборатория. Вижте съответно обособените условия в.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР