До 16 часа по Гринуич членовете на управляващата Консервативна партия

...
До 16 часа по Гринуич членовете на управляващата Консервативна партия
Коментари Харесай

В 16 часа приключва гласуването за нов лидер на британската Консервативна партия

До 16 часа по Гринуич членовете на ръководещата Консервативна партия би трябвало да върнат по пощата бюлетините, с които гласоподават за нов водач, оповестяват международните организации. Двамата претенденти за поста са някогашният кмет на Лондон и някогашен външен министър Борис Джонсън и сегашният външен министър Джереми Хънт.

Името на новия водач ще бъде оповестено на следващия ден и в сряда той към този момент ще смени Тереза Мей като министър председател на Обединеното кралство.
Предварителните изследвания и настройки сочат за любимец във вота Борис Джонсън. Но, има и обилни опозиционни по отношение на кандидатурата му насторения. Нколко от министрите в държавното управление на Тереза Мей към този момент оповестиха, че ще подадат оставка, преди да бъдат уволнени от Джонсън поради това, че се опълчват на декларираното от него евакуиране на Англия от Европейския съюз - със или без договорка за Брексит.
"Даунинг стрийт " №10 (10 Downing Street), резиденцията и работен офис на министър-председателя на Обединеното кралство и основна квартира на държавното управление на Нейно Величество, чака новият си собственик. Намира се на улица "Даунинг стрийт " в квартала Уестминстър в Лондон.

Номер 10, както постоянно се назовава за краткост, е може би най-известният адрес в Лондон, а постройката, въпреки и със скромна лондонска фасада, е една от най-широко разпознаваемите в целия свят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР