До 16 април очакваме резултатите от проверката на 13-те гранични

...
До 16 април очакваме резултатите от проверката на 13-те гранични
Коментари Харесай

Валентин Радев: До 16 април очакваме резултатите от проверката на полицаите от летище София

" До 16 април чакаме резултатите от инспекцията на 13-те гранични служители на реда от аерогара София. Като разберем какво тъкмо е станало ще вземем съответните ограничения към тези длъжностни лица. Много ми се желае това да не е режисура, а неточност. Някакво съвпадане от неточности. Това е казус. "

Това съобщи през днешния ден в Пещера министърът на вътрешните работи Валентин Радев във връзка скандалния случай на аерогара София, където цяла промяна гранични служители на реда напуща работните си места и оставя пасажерите от аероплан, идващ от Париж, да преминат без паспортна инспекция. По мотив приключването на документи от ДАНС към обвинявания в корупционни практики кмет на Септември Марин Рачев министър Радев съобщи, че Министерство на вътрешните работи няма нищо общо. Той обаче предизвести, че би трябвало да се чакат още акции против кметове и всички, които престъпват закона.

" Няма да ги оставим да спят умерено ", заключи министърът. В Пещера министър Радев и кметът на общината Николай Зайчев откриха реновираната и санирана постройка на локалния полицейски сектор и противопожарната работа. По време на церемонията министърът заяви, че в Министерство на вътрешните работи разполагат с 22 милиона лв. за финансови разноски и средства за прехрана, които употребяват за поддържане на сградния фонд. Към момента от министерството са почнали реновирането на 22 здания в страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР