До 14 август 2022 г. всички притежатели на кредитни карти

...
До 14 август 2022 г. всички притежатели на кредитни карти
Коментари Харесай

100% cashback по кредитните карти Visa от Fibank -

До 14 август 2022 година всички притежатели на кредитни карти Visa от Fibank (Първа капиталова банка) могат да завоюват 5 награди от 100% cashback на преводите, направени в интервала на акцията.

За задачата клиентите на банката - физически лица би трябвало да извършат най-малко 15 преводи, а след изтеглянето на лотария печелившите ще получат cashback, който е еднакъв на сумата на всички заплащания в интервала на акцията до най-много 4000 лева

В сезона на отпуските и почивките кредитните карти Visa от Fibank са незаместим асистент на фамилния бюджет. Те оферират бързи и комфортни безконтактни разплащания на всички места по света и 45 дни безлихвен гратисен интервал.

Пазаруването в интернет с тях е предпазено с 3D ключова дума, а клиентите могат да се абонират за приемане на уведомления с услугата „ SMS известие за авторизации с банкови карти “. Първа капиталова банка дава опция за подписване на, която е безвъзмездна за първата година.

До края на годината е дейна и промоционалната акция на ПИБ за издаване на нови кредитни карти. Условията са повече от примамливи – картите са без такса поддръжка за първата година и без годишна такса за всяка последваща година. Всички карти употребяват и спомагателните преимущества като: безвъзмездни застраховки, атрактивен cashback, отстъпка в booking.com и доста други.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР