ДНСК се използва като бухалка от едни политически реваншисти за

...
ДНСК се използва като бухалка от едни политически реваншисти за
Коментари Харесай

Нанков: ДНСК се използва като бухалка от едни политически реваншисти

ДНСК се употребява като бухалка от едни политически реваншисти за компроментиране на всичко, построено и направено от предходното ръководство. За страдание това са обстоятелствата. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„ Във връзка с митинга на жителите на село Пролеша – писмо се размахваше от жителите, издадено от ДНСК на 6 януари, което е с погрешно наличие. Само пет дни по-късно, през вчерашния ден, когато вдигнахме звук и поискахме документите от тях, те незабавно издадоха писмо, че камерите са законни “, разясни Нанков.

``ДНСК към този момент не съществува под това ръководство, защото виждаме по какъв начин държавна институция издава писмо с погрешно наличие за набеждаване, а дни по-късно си противоречи``, добави още той.

По думите му това е груба политическа интервенция в работата на самостоятелен орган.

„ В първото писмо до юриста на жителите на село Пролеша и до кмета на Божурище, където се намира селото и стационарната камера, написа, че няма позволение за градеж. След нашата реакция второто писмо е от 12 януари, през вчерашния ден, само че това се употребява на митинг, остава се с усещането, че тези камери са противозаконни. В печатни медии и интернет чета, че тези камери са противозаконни. Това се употребява и от способени и може би некомпетентни институции, споделя се, че ще се съди страната “, посочи депутатът.

„ Дават ли си сметка Шишков и компания какви вреди биха нанесли на страната и държавния интерес, единствено с цел да компрометират политически не нас, само че някой обратно във времето? Внушенията са недостойни и безобразни “, добави още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР