ДНР и ЛНР възобновяват молбата си за присъединяване към Русия,

...
ДНР и ЛНР възобновяват молбата си за присъединяване към Русия,
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс за референдумите в Донбас: „Най-накрая разбирам Путин!“

ДНР и ЛНР възобновяват молбата си за присъединение към Русия, отхвърлена от Москва преди 8 години.

„ Сега, наподобява, можем да се ориентираме и разберем решенията на Путин “, възторжено разяснява последните решения на управляващите на Руската федерация и републиките от Донбас американският специалист Пол Крейг Робъртс.

„ Опитах се да осмисля прекъсването на съветската атака в Донбас и безкрайните изявления на Москва за „ червени линии “, които не водят до на никое място. Но последните вести от RT и Sputnik хвърлят друга светлина върху обстановката “, отбелязва той.

ДНР и ЛНР възобновяват молбата си за присъединение към Русия, отхвърлена от Москва преди 8 години, декларира Робъртс. Към тях се причислява Херсонска област (и освободената част от Запорожка област, ще добавим).

Това допуска, че Кремъл, най-сетне осъзнал, че е в положение на същинска война, и я привежда във формата „ Русия против Украйна и всеки различен, който е забъркан “ – и си развързва ръцете, счита специалистът.

„ След като Донбас стане част от Русия, украинските офанзиви против него ще се трансфорат в офанзиви против самата Русия – и в сходство с интернационалното право Москва повече няма да бъде възпирана в своите офанзиви в цяла Украйна. Това бързо ще постави завършек на войната и ще покаже, че Русия към момента има червени линии “, написа Робъртс.

Това е неговата работна догадка, прави ангажимента някогашният консултант на Рейгън.

„ Уважавам отношението на Путин към интернационалното право, само че намирам за смешни рестриктивните мерки, които Кремъл постанова върху своите дейности. На никой на Запад не му пука за никакво право - вижте офанзивите на Съединени американски щати, НАТО и Израел против други страни.

„ Ако Русия продължи да се въздържа в колебливост, резултатът евентуално ще бъде световна нуклеарна война “, предизвестява Пол Крейг Робъртс.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР