ДНК-то на местопрестъплението, където брутално и по-особено жесток начин беше

...
ДНК-то на местопрестъплението, където брутално и по-особено жесток начин беше
Коментари Харесай

Убийството на Виктория в задънена улица: ДНК пробите не доведоха до следа

ДНК-то на мястото на престъплението, където брутално и по-особено нечовечен метод беше изнасилена и убита журналистката Виктория Маринова, не насочи проверяващите към диря. Резултатите излязоха късно нощес и не съответстват с никой от психологично болните от локалния психодиспансер, нито с десетината известни на полицията изнасилвачи в Русенско.

По информация на сътрудниците от ПИК чист е и предприемачът Свилен Максимов, който се е развел наскоро с Виктория. Психиатри, психолози и криминалисти са безапелационни, че убийството не е обвързвано с работата на жертвата като тв водеща, нито с " раздледванията й ". Всъщнот тя въобще не е правила следствия, с цел да може да засегне нечии ползи. Въпреки протестърските бдения и мненията в западната преса и Брюксел.

По неофициална информация се работи по версия за обир, тъй като килърът е взел телефона, портмонето и ключовете за колата на водещата. Необяснимо е обаче за какво я е изнасилил по подобен нечовечен метод, в случай че е желал просто да й вземе персоналните движимости. А и обезобразеното й лице, което стана причина тя едвам да бъде разпозната, също не пасва на тази версия. Все отново е допустимо да става въпрос за умопобъркан с престъпно досие.

" Пик " заяви, че лобното място на Виктория е напълно покрай офиса на компанията на бащата на щерка й. Алеята, по която е тичала дамата преди да бъде свиреп изнасилена и убита е на към километър и половина от постройката, в която се обитава компанията " Нетуорк ".

Адвокатът на Максимов застана пред камерата на ПИК TV. Андрей Желязков не пожела да разяснява нищо по случая, а единствено съобщи, че работят в един екип с полицията и проверяващите.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР