ДНК тест доказа, че японката Секаи Мори е дъщеря на

...
ДНК тест доказа, че японката Секаи Мори е дъщеря на
Коментари Харесай

ДНК тест доказа, че Наим Сюлейманоглу е баща на японка

ДНК тест потвърди, че японката Секаи Мори е щерка на легендата на международните щанги Наим Сюлейманоглу, оповестява „ Хабертюрк “, представен от БГНЕС.

Непосредствено след кончината на Сюлейманоглу на 18 ноември 2017 година, 27-годишната Мори заведе дело за доказване на бащинство, с което си навлече гнева на другите му дъщери.

Според резултатите от правосъдната експертиза тя е негова щерка от връзката му с японската журналистка Киоко Мори. По този метод забележителното завещание на спортната икона ще би трябвало бъде разпределено сред четирима наследници. „ Джобният Херкулес “, както беше именуван приживе именитият спортист, има четири деца от три разнообразни дами. След гибелта си той остави в завещание четири-пет недвижими парцела и парична сума от 2 млн. лири, които сега се равняват на към 640 хиляди лв.. Четири месеца преди кончината си той е превел по сметката на брат си Мухарем други 2 млн. лири.

Световният и олимпийски първенец по повдигане на тежести Наим Сюлейманоглу е роден на 23 януари 1967 година в село Птичар, Кърджалийско. По време на така наречен Възродителен развой името му е променено на Наум Шаламанов. През 1986 година емигрира в Турция, а българската страна получава парична отплата от 1,25 млн. $.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР